Jij bent toch van jezelf slank? Deze vraag krijg ik steeds vaker op m’n bord. Ik voel me gevleid en krijg blozende wangen maar ik ga je uit de droom helpen, ik moet er gewoon wat voor doen, maar dan wel zo makkelijk en leuk mogelijk! Positief en energiek leven met een slank effect dat kan. Het geheim? Ontdek je eigen stijl, jij bent de vormgever, wat werkt voor jou? Daarom ben ik begonnen met Lifestyle Consultancy, ik help mensen graag verder met het inrichten van zijn of haar leefstijl. Zodat jij de beste versie van jezelf kan worden!  Alvast 3 basistips die ik met je wil delen…

 

# maak een mix

Een fit lijf kan je activeren door een mix te maken van gezonde & lekkere voeding + beweging.  Het liefst elke dag 30 – 60 minuten matig- intensieve beweging bijvoorbeeld een verfrissende wandeling of rondje op je fiets. Gedurende de week kan je je lichaam nog extra uitdagen met een gezellige teamsport,  krachttraining of andere vorm van beweging (belangrijk is dat je het leuk vindt!).

img_2468

# eet vaker

Kies voor 3 voedzame hoofdmaaltijden. Eten overslaan is niet zo slim. Je krijgt er een grommend monster voor terug en een bar slecht humeur.  Als je alleen gaat eten bij een rammelende maag, dan zal je op dat moment grotere porties gaan eten. Wees de honger voor door je bloedsuikerspiegel actief te houden.  Gun jezelf minimaal 3 tussendoortjes per dag, kies voor een gezonde en lekkere snack. Maak er een moment van. Ga er even voor zitten en echt van genieten, dat is belangrijk.

optimisme

# kies energie & lekker

Het is belangrijk dat je voeding kiest dat geen loze calorieën bevat maar iets wat je energie geeft en je lekker vindt smaken. Maak het leuk voor jezelf. Jezelf afstraffen en ontzeggen gaat je op de lange termijn niet helpen. Wil jij altijd iets lekkers bij de koffie? Dat kan echt, maar kies slim! Je begrijpt vast wel het verschil tussen een groot stuk chocoladetaart of een biscuitje.

beauty food

 

Wil je meer weten over een positieve, energieke en/of slanke leefstijl? Ik help je graag verder. Kom langs voor een gratis- mini consult. Wij gaan kijken wat voor jou werkt!

Vond jij deze informatie interessant? Deel de waarde!  Share & Like ( if you like 😉 De buttons staan hieronder. Ze zijn net geïnstalleerd! 

 

 

Contact

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We gaan je wensen doornemen!

 

9 + 15 =

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram